Verslag Challenge Almere-Amsterdam 2015

De gewoonte om elke zomer een wedstrijd over de volledige afstand af te handelen, deed mij ook dit jaar weer naar het ondertussen vertrouwde Almere afreizen. Met wat twijfels over mijn loopbenen, maar gewapend met een hoop tips en deskundige advies van de doorgewinterde atleten van onze club stond ik te wachten voor de start. De trouwste supporters waren eveneens van de partij. Zij lieten het ontbijt wachten om ’s morgens vroeg in kou toch nog een beetje warmte te schenken. Het zwemmen ging goed, na 1u6 stond ik terug aan wal en dit keer zonder maagproblemen. De wind was zoals het hoort in de vlakke polders weer goed vertegenwoordigd tijdens het fietsonderdeel. Na 6u37 wedstrijd werd de fiets terug op z’n plek gezet en gingen de loopschoenen aan. De altijd enthousiaste supporters van Almere en het kat en muisspelletje tussen mij en een Geelse triatleet maakten er een mooie marathon van. Tevreden met mijn nieuwe besttijd en het verslagen van die GETC-atleet liep ik na 10u24 over de finish.

Wim

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *