HETRIC WEEKEND SPA 2014

Vrijdag zijn de echte atleten eerst nog gaan zwemmen voordat Rudi, Swa, Liesbeth, Monique en Benny richting Spa gereden zijn.
Het weer zag er niet zo goed uit maar we hebben eerst goed gegeten en zijn dan vertrokken voor een tocht van 80 km met halverwege
een koffie stop met een stuk taart van 30 cm. Het belangrijkste was dat we zijn droog gebleven en we hebben zelfs het laatste uur nog een zalig zonnetje gekregen. 
Zaterdag zijn we ’s morgens eerst gaan lopen waarna we een stevig ontbijt hebben genomen. Daarna zijn de Rudi en Reinout gaan MBK’en en de rest is met de koersfiets een toerke gaan doen. We hebben maar een 50 km gereden omdat het halverwege begon te regen, wij zijn dan wel gaan schuilen 
en een koffie gaan drinken in een voetbal kantine met de naam “GOE”, een gepaste naam voor Goedele die er natuurlijk ook bij was.
De twee mannen die gaan fietsen waren met de MTB kwamen bevroren thuis, de Reinout is zelfs met zijn muts in het bad gaan zitten.
’s Avonds zijn we gaan eten in de mes officieren: een drie gangen menu, gewoon geweldig goed en dik in orde.
Zondag zijn we ’s morgens weer gaan lopen en na het lopen hebben we opnieuw een stevig ontbijt genomen. Daarna zijn Rudi, Reinout, Jef en de Swan het parcours gaan verkennen in Nisramont. Liesbeth, Monique, Tinne, Goe en den Benny zijn een klein toerke gaan fietsen met na 10 km al een koffie stop. Dan hebben we alle restjes nog opgegeten die nog in de frigo staken voor om 17u00 terug naar huis te rijden. Langs deze weg danken we vooral de Rudi die dit allemaal geregeld heeft voor een weekendje Spa Vanwege Benny, Liesbeth, Tinne, Jef, Reinout, Swa, Goe, Monique.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *